joi, 24 iunie 2010

Mesaje de dragoste pentru sot

 Pentru astazi am pregatit 5 mesaje pentru el (mesaje pentru sot sau pentru iubit).

1. La inceput am fost eu, apoi ai venit tu, dar nu eram doi, ci tot unul. Matematic vorbind, pare ciudat, dar in aritmetica iubirii este posibil si adevarat. (Linda Macfarlane)

2. Decat regina lumii, mai bine cu tine intr-un cort, impartind o coaja de paine. (Isabel Burton)

3. Tu esti investitia mea sigura, prin nisipurile miscatoare ale vietii, o certitudine neclintita, ce ne aduce confort si speranta. (Oam Brown)

4. Ma pierdusem, dar m-am regasit cand te-am gasit pe tine. Ai aparut in viata mea si mi-ai redat Lumea. (Lisa Marie Nelson)

5. Mi-ai aratat cine sunt si ce pot deveni. Ai deschis noi oportunitati in viata mea. Ai facut astfel incat fiece zi sa capete un inteles. (Pam Brown)

miercuri, 23 iunie 2010

SMS de dragoste

Daca doriti sa-i aratati cuiva ca sunteti indragostit o puteti face trimitandu-i acest SMS de dragoste, simplu, scurt, dar plin de intelesuri.  Acest mesaj de dragoste a fost scris de Wendy Cope.

"Inima mea s-a hotarat: ma tem ce e vorba de tine".

marți, 22 iunie 2010

Definitia iubirii - o adevarata declaratie de dragoste!

Rasfoind niste carti, cu notite prin ele, am descoperit aceasta definitie a iubirii, o adevarata declaratie de dragoste.

"Iubirea nu incearca sa lege, sa ademeneasca, sa captureze. Este usoara, libera de povara posesiunii. Iubirea nu cere nimic, este implinita in ea insasi. Cand e iubire, nimic nu mai trebuie facut". (Vimala Thakaer)

luni, 21 iunie 2010

Ce este iubirea/dragostea?

Cred ca fiecare dintre noi s-a intrebat "ce este dragostea/iubirea", iata cateva definitii ale dragostei:

1. Dragostea nu inseamna a privi unul la celalalt, ci a privi impreuna in aceeasi directie. (Antoine De Saint-Exupery)

2. Intreaga esenta a existentei este magia de a fi dorit de o singura persoana. (V. Putnam)

3. Dradostea/Iubirea este  nascuta din placerea de a ne privi unul pe celalalt, hranita cu nevoia de a ne intalni, desavarsita prin neputinta de a ne desparti. (Jose Marti Y Perez)

duminică, 20 iunie 2010

Cel mai frumos mesaj de dragoste!!!

Daca doriti sa-i aratati persoanei iubite cat de mult o apreciati, va invit sa-i transmiteti urmatorul mesaj mesaj de dragoste. Acest mesaj de dragoste a fost facut de Bob Grafton viitoarei sale sotii.


Din nou noaptea trecuta nu m-ai lasat sa dorm. Inainte de a adormi, m-am mutat intr-o parte si am facut loc pentru tine, incercand sa te imaginez acolo - moale, calda, catifelata. Am intins o mana si am fost dezamagit.

sâmbătă, 19 iunie 2010

Mesaje de dragoste

Am facut o selectie de mesaje de dragoste pline de romantism cu ajutorul carora sunt sigur ca o veti impresiona pe fiinta iubita. Daca mesajele de dragoste de mai jos nu sunt pe placul dvs. va invit sa cititi si urmatoarele mesaje de dragoste.

1. Nu poti atinge iubirea, dar ii simti dulceata ce se strecoara peste tot. (Annie Sullivan)
2 ...Ai venit si tu si apoi a aparut si soarele. Si verdele deveni auriu. Si florile se inveninara razand. Si poiana se scutura dulce, cu iubire. (Algernon Charles Swinburne)
3. A fi langa tine e ca o plimbare intr-o dimineata senina - sentimentul ca mi-am gasit locul. (E.B. White)
4. Doar iubirea e eterna, doar iubirea e nemuritoare (Harry Kemp)
5. Iubirea e o vrajitoare... imbata, invalui, izoleaza, parfumeaza aerul, incalzeste iarna, infrumuseteaza totul in jurul ei. (Leos Janacek).

Ultimele postari in Mesaje de dragoste